Woningomschrijving

DEZE HUURWONING IS ALLEEN GESCHIKT VOOR BEWONERS MET LEEFTIJD 55+.

Wonen in het centrum in een modern appartementencomplex met lift, moderne voorzieningen en installaties, inpandig balkon, een uitstekende indeling, eigen berging in de onderbouw. Gelegen om de hoek van de Amstel en de supermarkt schuin onder het appartementencomplex.

Nieuwe Kerkstraat 59 A
Royaal ingedeelde woning op de 3e etage van circa 81 m² met twee slaapkamers, een ruime betegelde badkamer met een douche, wastafel en wasmachine-aansluiting, separaat gastentoilet met fontein, installatieruimte, woonkamer, half open keuken met eetkamer en een berging in de onderbouw. Het balkon ligt aan de voorzijde.
Het gehele appartement is voorzien van een nette houten lamelparketvloer.

Gemeenschappelijke ruimte begane grond en privé berging in de onderbouw.

Huurprijs : € 1.400,--/mnd
Servicekosten : € 26,57 /mnd
Servicekosten : voor administratiekosten, riool, glasverzekering, elektra collectieve voorzieningen, schoonmaak algemene ruimte, filters ventilatie, huismeester, beheerder, onderhoud algemene tuin.
Beschikbaar : per direct
Soort woning : appartement/flat
Oppervlakte : 81 m2
Bergruimte : privé, in kelder
Bouwjaar : 2000
Slaapkamers : 2
Badkamer : douche en wastafel
Toilet : ja + fontein
Woonlaag : 3
Lift : Ja

Minimale huurperiode
De woning is in principe per direct beschikbaar. Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Tussentijds de huur opzeggen is niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing

Lees verder

Woningen in de buurt

  • Lekstraat 15 B 1079 EK , Amsterdam
    • 3 kamers - 105m²
    • Appartement
    € 1.400 ,- p.m.
    Bekijk deze woning

Contactformulier

Vul onderstaand je gegevens en eventuele vraag in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je makelaar(s)

Ramon Mossel Makelaardij
Maasstraat 128
1078 HP, Amsterdam
Toon telefoonnummer