Woningomschrijving

Heerlijk licht appartement van ca. 96 m2 gelegen op de derde verdieping met een balkon op het zuidoosten en een berging op de begane grond. Dit appartement is gelegen in Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost (net buiten de ring van het centrum van Amsterdam). Deze voormalige sociale huurwoning in nog volledig naar eigen smaak af te werken. Een woning met veel potentie!

Geïnteresseerd? Bel gerust voor een afspraak!

Omgeving
Het appartement is gelegen aan een rustige straat in Venserpolder, met op enkele minuten fietsafstand van winkelcentrum de Amsterdamse Poort, diverse scholen, sportverenigingen en voorzien van leuke winkels en restaurants en uitstekende openbaar vervoerverbindingen (metrostation Strandvliet, station Amsterdam Bijlmer Arena en Duivendrecht). Binnen 25 minuten ben je in het centrum van Amsterdam. Tevens zijn er goede uitvalswegen naar (A2, A9 en A10).

Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereik je de derde en tevens de laatste verdieping in het complex. De hal geeft toegang tot alle vertrekken van het appartement. Aan de voorzijde de vier slaapkamers met zicht op het water. De woonkamer en de keuken zijn aan de achterzijde gelegen met toegang tot het balkon. In het midden van de woning is het toilet te vinden en aan het einde van de hal de badkamer met inloop douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Op de begane grond bevindt zich een ruime berging van ca. 8 m².

VvE
De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd en de maandelijkse bijdrage zijn € 260,49 en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijkse canon is vooruitbetaald tot en met 31-01-2035 .

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 96 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Balkon op het zuidoosten;
- Gelegen in Amsterdam-Zuidoost;
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met ;
- Maandelijkse servicekosten van €260,49;
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- Anti speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg;
- Oplevering kan per direct.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Lees verder

Woningen in de buurt

 • Dickenslaan 220 1102 ZX , Amsterdam
  • 3 kamers - 71m²
  • Appartement
  € 325.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning
 • Boeninlaan 79 1102 TH , Amsterdam
  • 3 kamers - 71m²
  • Appartement
  € 300.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning

Contactformulier

Vul onderstaand je gegevens en eventuele vraag in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je makelaar(s)

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Frederik Hendrikstraat 84
1052 HX, Amsterdam
Toon telefoonnummer