Woningomschrijving

Goed ingedeeld drie kamer appartement op de tweede verdieping van ca. 71 m² in de gewilde wijk Venserpolder. Deze voormalige huurwoning beschikt over een balkon op het oosten en is geheel naar eigen smaak af te werken. De woning is voorzien van een externe berging.

Bij interesse bel gerust voor een afspraak.

Indeling:
Afgesloten entree, gemeenschappelijk trappenhuis, entree op de tweede verdieping. Ruime hal met een kast en ruimte voor een garderobe. De lichte woonkamer en een aparte keuken met toegang naar het balkon is aan de voorzijde gelegen. Centraal een ruime hal met toegang tot het separaat toilet en de badkamer met wastafel, inloopdouche en wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers met uitzicht over de binnentuin en in de onderbouw nog een handige berging.

Ligging:
Het appartement bevind zich In de wijk Venserpolder, in een goed verzorgd appartementencomplex. AFAS Live, de Arena en Pathé waar veel leuke evenementen plaatsvinden zijn goed bereikbaar en slechts op 8 minuten fietsafstand. Hetzelfde geldt voor de Amsterdamse Poort met veel grote en kleine winkelketens. De woning ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen, de metro en de bus maar ook de uitvalswegen A2, A9 en A10. Het appartement ligt ideaal voor het OV, station Duivendrecht (metro 54, 50 en trein) is slechts 2 minuten met de fiets en op loopafstand. Metrohalte Venserpolder (lijn 53) is slechts 4 minuten lopen. Beide metrostations brengen u in 13 minuten naar Centraal Station. Met de auto die u voor de deur kunt parkeren, bent u in enkele minuten op A1, A2, A9 en A10.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 71 m² (NEN rapport aanwezig);
- Berging van ca 5m²;
- Bouwjaar 1984;
- Gezonde en professioneel beheerde VVE: bijdrage €201,- per maand;
- Erfpacht afgekocht tot 31 januari 2035;
- Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg;
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- Voorkeur oplevering z.s.m.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Lees verder

Woningen in de buurt

Contactformulier

Vul onderstaand je gegevens en eventuele vraag in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je makelaar(s)

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Frederik Hendrikstraat 84
1052 HX, Amsterdam
Toon telefoonnummer