nieuw

Pannerdenstraat 11 1106 BD, Amsterdam

 • 3 kamers
 • 83 m²
 • Appartement
 • €300.000,- k.k.

Woningomschrijving

Heerlijk lichte Maisonnette woning van ca. 83 m2 gelegen op de tweede en derde verdieping met een balkon op het zuidoosten, een berging en eigen parkeerplaats in een parkeergarage onder in het complex op de begane grond. Dit appartement is gelegen in Gaasperdam aan de rand van Amsterdam-Zuidoost. Deze voormalige sociale huurwoning in nog volledig naar eigen smaak af te werken. Een woning met veel potentie!

Omgeving
Het appartement is gelegen aan een rustige straat in Gaasperdam, met op enkele minuten loopafstand van winkelcentrum Reigersbos, diverse scholen, sportverenigingen en voorzien van leuke winkels en restaurants en uitstekende openbaar vervoerverbindingen zoals busstation Reigersbos (lijn 47), metrostation Gein (lijn 50 en 54). Binnen 25 minuten ben je in het centrum van Amsterdam. Tevens zijn er goede uitvalswegen naar (A2 en A9).

Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereik je op de tweede verdieping de entree van de woning. De hal geeft toegang tot alle vertrekken; de woonkamer, keuken, separaat toilet en de trap naar de derde verdieping met twee slaapkamers en de badkamer. De ruime woonkamer is aan de achterzijde van het appartement gelegen. Je stapt zo het balkon op welke aan de zuidoostkant is gelegen. Aan de voorkant is ruimte voor de keuken, deze ruimte beschikt over alle aansluitingen. In het midden van de woning de separaat toilet en de trap naar de derde verdieping waar slaapkamer 1 en 2 gesitueerd zijn, de badkamer welke is voorzien van een ligbad en wastafel. En een inpandige berging welke mogelijkheid geeft tot het creëren van een derde slaapkamer. Op de begane grond vindt je nog een handige berging en een eigen parkeerplek in de parkeergarage onder in het complex.

VvE
De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd en de maandelijkse bijdrage zijn € 163,80 en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijkse canon is vooruitbetaald tot en met 30 november 2045.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 83 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Balkon op het zuidoosten;
- Gelegen in Amsterdam-Zuidoost;
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 30 november 2045;
- Maandelijkse servicekosten van € 163,80;
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- Anti speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg;
- Oplevering kan per direct.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Lees verder

Woningen in de buurt

 • Dolingadreef 125 1102 WS , Amsterdam
  • 2 kamers - 59m²
  • Appartement
  € 250.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning
 • Wethouder Wierdelsstraat 34 1107 DK , Amsterdam
  • 5 kamers - 83m²
  • Rijwoning
  € 425.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning

Contactformulier

Vul onderstaand je gegevens en eventuele vraag in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je makelaar(s)

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Frederik Hendrikstraat 84
1052 HX, Amsterdam
Toon telefoonnummer