verkocht o.v.

Spaarndammerstraat 552 1013 TH, Amsterdam

 • 4 kamers
 • 85 m²
 • Appartement
 • €425.000,- k.k.

Woningomschrijving

-----
Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen bezichtigen wij enkel nog één op één. Informeer naar ons protocol.
U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.
-----

Ruim maisonnette appartement van 85 m², gelegen op loopafstand van het Westerpark en de hippe Houthavens, komt nu vrij voor de verkoop.

Deze voormalige sociale huurwoning is nog volledig naar eigen smaak af te werken. De entree van de woning is gelegen op de 2e verdieping. Op deze verdieping bevindt zich een ruime woonkamer en een dichte keuken. Door het verwijderen of het anders in te delen van de muren kan er een ontzettend leuke woon-/eetkamer worden gemaakt. Aangrenzend aan de woonkamer is een balkon die gelegen is op het westen. Het separate toilet maakt het plaatste compleet.

De slaapverdieping ligt op de 1e verdieping. Deze etage bestaat uit 3 ruime slaapkamers waarvan de ruimste is gelegen aan de achterzijde van het gebouw. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een wasmachine-aansluiting.

Buurt
U vindt dit appartement in de Spaarndammerbuurt nabij de Amsterdamse Houthavens. De buurt kenmerkt zich door de vele mooie gebouwen van de Amsterdamse School. In de Spaarndammerstraat kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook voor speciaalzaakjes, leuke barretjes en restaurantjes (o.a. Bar Mick, Café de Walvis en Baut). Het nabijgelegen Westergasterrein en het Westerpark zijn de plekken voor recreatie, leuke evenementen en leuke tentjes voor een hapje of drankje. Daarnaast zit je met het pontje heel snel op de hippe NDSM-werf in Noord, fiets je zo de Jordaan in of sta je op de Haarlemmerdijk! Bereikbaarheid is prima verzorgd met Centraal Station op enkele fietsminuten, diverse OV-verbindingen om de hoek en ook de A-10 is vanaf hier prima bereikbaar (S101, S102).

Grond
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is vooruitbetaald tot 16 november 2038. Op dit recht zijn de Algemene erfpachtbepalingen van het jaar 2000 van toepassing.

VvE
De woning maakt deel uit van een actieve VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 119,30 en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. De administratie wordt verzorgd door VvE Beheer Amsterdam. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar

Technische installaties
Verwarming en warmwatervoorziening middels een cv-ketel.

Bijzonderheden;
- Er is een NEN2580 meetcertificaat aanwezig;
- 4-kamer maisonnette van 85 m²;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg;
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- Gelegen in de Spaarndammerbuurt;
- Op loopafstand van het Westerpark;
- Gezonde en actieve VvE;
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, canon is vooruitbetaald tot 16 november 2038;
- Parkeren vergunningenstelsel op de openbare weg. Voor meer informatie kijk op website van Gemeente Amsterdam.


De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Lees verder

Woningen in de buurt

 • Von Zesenstraat 129 1093 AV , Amsterdam
  • 3 kamers - 80m²
  • Appartement
  € 400.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning
 • Elpermeer 157 1025 AD , Amsterdam
  • 2 kamers - 55m²
  • Appartement
  € 220.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning
 • Hoofdweg 347 1 1056 CN , Amsterdam
  • 2 kamers - 57m²
  • Appartement
  € 345.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning

Contactformulier

Vul onderstaand je gegevens en eventuele vraag in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je makelaar(s)

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Frederik Hendrikstraat 84
1052 HX, Amsterdam
Toon telefoonnummer