Woningomschrijving

Heerlijk appartement van ca. 70 m2 met balkon in het populaire Oostelijke Havengebied in stadsdeel Oost. Deze voormalige sociale huurwoning is naar eigen smaak af te werken. Een huis met veel potentie!

In de onderbouw nog een handig privé berging.

Indeling
Entree op de eerste verdieping, hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is voorzien van een enorme raampartij met toegang naar het balkon op het westen. Grenzend aan de woonkamer is de half open keuken. Aan de voorzijde zijn de twee goed bemeten slaapkamers gelegen. De badkamer is in het midden gelegen met een wasmachineaansluiting. Ook is er nog een apart toilet in de hal en een ruime berging waar ook de C.V. ketel van Intergas hangt.

Bijzonderheden
- Vloeroppervlak ca. 70 m² ( NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Erfpacht afgekocht tot 30 april 2043;
- Heerlijk balkon;
- Naar eigen smaak in te richten;
- Servicekosten VvE € 147,55;
- Woning is te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar toepassing;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg;
- Oplevering kan via direct.

Omgeving
Alle voorzieningen bevinden zich letterlijk om de hoek: winkelcentrum Brazilië (met o.a. Albert Heijn, Jumbo, Etos en Blokker) en diverse leuke horecagelegenheden zoals Panama en Restaurant Pompstation. Een breed scala aan winkels vind je ook in de Czaar Peterstraat en de Javastraat. Elke woensdag is er een biologische markt schuin voor de deur. Er zijn meerdere goede basisscholen in de buurt en ook voor kinderen is er veel te doen: Het Flevopark met natuurspeeltuin Jeugdland en het Flevoparkbad. Artis, Nemo en het Tropenmuseum zijn op fietsafstand gelegen. Heb je een boot? Ook dan zit je hier goed, Borneolaan is gelegen in een waterrijke omgeving met plek waar je kunt aanmeren. Verder ben je met de fiets zo in de binnenstad, op het Centraal Station en IJburg. Tram 10 of 26 brengen je in een mum van tijd in het Centrum. Met de Oostveerpont bereik je eenvoudig Amsterdam Noord.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Lees verder

Woningen in de buurt

  • Loenermark 334 1025 TE , Amsterdam
    • 4 kamers - 96m²
    • Appartement
    € 375.000 ,- k.k.
    Bekijk deze woning

Contactformulier

Vul onderstaand je gegevens en eventuele vraag in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je makelaar(s)

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Frederik Hendrikstraat 84
1052 HX, Amsterdam
Toon telefoonnummer