Westzaanstraat 39 H 1013 ND, Amsterdam

 • 2 kamers
 • 51 m²
 • Appartement
 • €375.000,- k.k.

Woningomschrijving

Altijd al op zoek geweest naar een leuke begane grondwoning met veel mogelijkheden, en dat in een steeds populairder wordende buurt in Amsterdam? Westzaanstraat 39-H is dit helemaal!

Deze voormalig sociale huurwoning is nog volledig naar eigen smaak en afwerking in te delen. De woning beschikt over ca. 51 m2 aan woongenoten en heeft een riante tuin van ca. 40 m2 die heerlijk op het westen is gelegen. Momenteel heeft de woning 1 ruime slaapkamer aan de voorzijde. De woonkamer aan de achterzijde beschikt over fijne openslaande deuren richting de tuin. De keuken is voorzien van een simpel keukenblokje en heeft eveneens toegang tot de tuin. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Achterin de tuin is een privéberging van ca. 11 m2.

Buurt
U vindt dit appartement in de Spaarndammerbuurt nabij de Amsterdamse Houthavens. De buurt kenmerkt zich door de vele mooie gebouwen van de Amsterdamse School. In de Spaarndammerstraat kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook voor speciaalzaakjes, leuke barretjes en restaurantjes (o.a. Bar Mick, Café de Walvis en Baut). Het nabijgelegen Westergasterrein en het Westerpark zijn de plekken voor recreatie, leuke evenementen en leuke tentjes voor een hapje of drankje. Daarnaast zit je met het pontje heel snel op de hippe NDSM-werf in Noord, fiets je zo de Jordaan in of sta je op de Haarlemmerdijk! Bereikbaarheid is prima verzorgd met Centraal Station op enkele fietsminuten, diverse ov-verbindingen om de hoek en ook de A-10 is vanaf hier prima bereikbaar (S101, S102).

Grond
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is vooruitbetaald tot 1-4-2063. Op dit recht zijn de Algemene erfpachtbepalingen van het jaar 2000 van toepassing.

VvE
De woning maakt deel uit van een actieve VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 149,73 (2021) en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. De administratie wordt verzorgd door VvE Beheer Amsterdam. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

Bijzonderheden
- Er is een NEN2580 meetcertificaat aanwezig
- 2-kamerappartement van 51 m²
- Tuin gelegen op het westen
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- Gelegen in de Spaarndammerbuurt
- Op loopafstand van het Westerpark
- Gezonde en actieve VvE
- Parkeren vergunningenstelsel op de openbare weg. Voor meer informatie kijk op website van Gemeente Amsterdam

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Lees verder

Woningen in de buurt

 • Jan van Galenstraat 208 I 1056 CK , Amsterdam
  • 4 kamers - 63m²
  • Appartement
  € 300.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning
 • Jan Boterenbroodstraat 59 1019 GE , Amsterdam
  • 3 kamers - 71m²
  • Appartement
  € 375.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning

Contactformulier

Vul onderstaand je gegevens en eventuele vraag in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je makelaar(s)

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Frederik Hendrikstraat 84
1052 HX, Amsterdam
Toon telefoonnummer