verkocht o.v.

Van Noordtstraat 36 1013 SM, Amsterdam

 • 4 kamers
 • 94 m²
 • Appartement
 • €450.000,- k.k.

Woningomschrijving

Ben je op zoek naar meer ruimte in de stad? Dan is dit ruime appartement van 94 m² met 3 goede slaapkamers en 2 balkons echt wat voor jou! Deze voormalige sociale huurwoning is nog volledig naar eigen smaak af te werken.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de tweede verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en apart toilet. De woning beschikt over een zeer ruime woonkamer aan de voorzijde van het appartement met toegang tot het balkon aan de straatzijde die gelegen is op het zuid westen. De keuken aan de achterkant heeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. De woning heeft 3 slaapkamers waarvan er 2 aan de voorzijde en 1 grote slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting en er is een separaat toilet. In de onderbouw is een bering van ca. 6 m².


Omgeving
U vindt dit appartement in de Spaarndammerbuurt nabij de Amsterdamse Houthavens. De buurt kenmerkt zich door de vele mooie gebouwen van de Amsterdamse School. In de Spaarndammerstraat kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook voor speciaalzaakjes, leuke barretjes en restaurantjes (o.a. Bar Mick, Café de Walvis en Baut). Het nabijgelegen Westergasterrein en het Westerpark zijn de plekken voor recreatie, leuke evenementen en leuke tentjes voor een hapje of drankje. Daarnaast zit je met het pontje heel snel op de hippe NDSM-werf in Noord, fiets je zo de Jordaan in of sta je op de Haarlemmerdijk! Bereikbaarheid is prima verzorgd met Centraal Station op enkele fietsminuten, diverse OV-verbindingen om de hoek en ook de A-10 is vanaf hier prima bereikbaar (S101, S102).

VvE
De woning maakt deel uit van een actieve VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 149,79 en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. De administratie wordt verzorgd door VvE Beheer Amsterdam. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is vooruitbetaald t/m 16 november 2038. Op dit recht zijn de Algemene erfpachtbepalingen van het jaar 2000 van toepassing.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 94 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Gelegen in de Spaarndammerbuurt;
- Op loopafstand van het Westerpark;
- 2 balkons aanwezig
- Maandelijkse VvE bijdage van € 149,79
- Erfpacht canon afgekocht tot en met 16 november 2038
- 3 slaapkamers
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Niet-zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing;
- Projectnotaris: Spier en Hazenberg Notariaat;
- Oplevering in overleg, kan snel

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Lees verder

Woningen in de buurt

 • H. Cleyndertweg 259 1025 DM , Amsterdam
  • 2 kamers - 48m²
  • Appartement
  € 225.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning
 • Swammerdamstraat 44 II 1091 RV , Amsterdam
  • 2 kamers - 69m²
  • Appartement
  € 385.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning
 • Amerbos 423 1025 ZJ , Amsterdam
  • 4 kamers - 88m²
  • Appartement
  € 275.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning

Contactformulier

Vul onderstaand je gegevens en eventuele vraag in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je makelaar(s)

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Frederik Hendrikstraat 84
1052 HX, Amsterdam
Toon telefoonnummer