verkocht

Haarlemmer Houttuinen 25 C 1013 GL, Amsterdam

 • 2 kamers
 • 68 m²
 • Appartement
 • €425.000,- k.k.

Woningomschrijving

Wonen op een rustig plekje middenin de bruisende binnenstad van Amsterdam. Dit ruime 2-kamer appartement van 68 m² gelegen op de eerste verdieping kan dit allemaal bieden! Haarlemmer Houttuinen 25C is nu beschikbaar voor de verkoop.

Indeling
Deze voormalige sociale huurwoning is direct te betrekken en nog volledig naar eigen inzicht af te werken. Via het gemeenschappelijke trappenhuis is de woning op de eerste verdieping te bereiken. Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de riante woonkamer met open keuken gelegen. De keuken is voorzien van al de benodigde inbouwapparatuur. De ruime slaapkamer is gelegen aan de rustige achterzijde van de woning. Badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en wasmachineaansluiting en er is een separaat toilet. In de onderbouw is nog een privéberging gelegen.

Omgeving
De woning is gelegen aan de rand van het centrum van Amsterdam op steenworp afstand van de gezellige Haarlemmerstraat. Hier vind je een diversiteit aan horecagelegenheden, supermarkten, winkels en boetiekjes. Ook de Nieuwendijk en de Kalverstaat zijn binnen enkele minuten te bereiken. De Jordaan, de Dam en het Amsterdam Centraal zijn allemaal op korte afstand gelegen. Een ideale ligging dus!

VvE
De woning maakt deel uit van een actieve en gezonde VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 211,86 (begroting 2020) en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering, schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimten en sparen voor toekomstig onderhoud. De administratie wordt verzorgd door VvE beheer Amsterdam.

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht t/m 31 december 2039. Op dit recht zijn de Algemene Bepaling van voortdurende erfpacht van het jaar 2000 van toepassing.

Technische installaties
Verwarming en warmwatervoorziening middels een cv-ketel.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 68 m² (meetrapport aanwezig)
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, canon is vooruitbetaald tot en met 31 december 2039;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Gelegen in het centrum van Amsterdam 

- Gezonde VvE. Servicekosten per maand: € 211,86
- MJOP aanwezig
- Oplevering kan spoedig

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Lees verder

Woningen in de buurt

 • Jan van Galenstraat 208 I 1056 CK , Amsterdam
  • 4 kamers - 63m²
  • Appartement
  € 300.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning
 • Jan Boterenbroodstraat 59 1019 GE , Amsterdam
  • 3 kamers - 71m²
  • Appartement
  € 375.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning
 • Westzaanstraat 39 H 1013 ND , Amsterdam
  • 2 kamers - 51m²
  • Appartement
  € 375.000 ,- k.k.
  Bekijk deze woning

Contactformulier

Vul onderstaand je gegevens en eventuele vraag in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je makelaar(s)

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Frederik Hendrikstraat 84
1052 HX, Amsterdam
Toon telefoonnummer